Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joan Carillo: Razočaran sam, po igri smo zaslužili više

Joan Carillo: Razočaran sam, po igri smo zaslužili više

Neću govoriti o suđenju, ne bih ulazio u odluke sudaca

Hajdukov trener Joan Carillo je rekao:

- Osobno sam razočaran jer smo po igri zaslužili više, po intenzitetu i šansama koje smo imali. Samo atmosfera i ambijent koji su naši navijači napravili je bilo nevjerojatno.

Trener Hajduka je o suđenju kazao:

- Neću govoriti o suđenju, ne bih ulazio u odluke sudaca. Mislim da smo bili bolji, ali ne bih sa svoje pozicije ocjenjivao posao suca na terenu. To bi samo donijelo poteškoće za momčad, a ja to ne želim. Ljudi su inteligentni i to dobro znaju.

- Oni su u prvom dijelu s poteškoćama prelazili centar, u drugom je Dinamo kao momčad bio vrlo inteligentan, čim bi mi došli do posjeda oni bi napravili prekršaj. Protivnik te blokirao na takav način. Mislim da smo u drugom dijelu imali kontroliranu utakmicu, igrači Dinama su bacali lopte nama iza leđa na defanzivni dio i mislim da smo iza imali jako dobru koordinaciju i nisu nas razijali. trebamo analizirati golove. Ali jako sam razočaran, za onaj rad i trud igrača i navijača, ne bih htio ništa više reći.

O Ohandzinoj zamjeni je kazao:

- Zbog njegove potrošnje u prvom poluvremenu sam ga mijenjao. Napadao je njihove defanzivne vezne u prvom dijelu, izludio ih i potrošio se.

O izmjeni Tome Bašića je objasnio:

- On je tražio, inače ga ne bih zamijenio. Dao je sve od sebe, jednako kao i svi ostali igrači.

Na kraju je zaključio:

- Vidjeli ste koliko smo željeli pobjedu, kako je odreagirala momčad. Između Ercega i Sigalija trebalo bi vidjeti što se desilo nakon što smo mi izjednačili. Momčad je htjela pobjedu, doslovce u zadnjim sekundama su Erceg i Almeida zamalo stigli na jednu obećavajuću loptu.

Vaša reakcija na temu