Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Očekuje se finale Vlašićeva transfera, odšteta će doseći 10 milijuna eura

Očekuje se finale Vlašićeva transfera, odšteta će doseći 10 milijuna eura

Sve bi trebalo biti definirano tijekom današnjeg dana

Danas se očekuje finiš transfera Nikole Vlašića u Everton. Sve je već rečeno, bit će to rekordna odšteta koja bi trebala doseći blizu 10 milijuna eura.

O transferu su se već raspisali na svim stranama, talijanski ekspert za transfere Alfredo Pedulla još je jučer napisao da je sve dogovoreno, a slično piše i The Guardian.

No, koliko god da se daleko otišlo, još sve nije gotovo. Cijela priča još nije privedena kraju, a nakon što se usuglase i najsitniji detalji, potrebno je i odobrenje Hajdukova Nadzornog odbora. U javnost je bilo izašlo i da se od iznosa iznad 3 milijuna eura odšteta s igračem dijeli popola, ali dijeli se 70:30.

U transferu Vlašića danas je ključan dan. Kod Nikole je baš sve rekordno, kad je tek ušao u momčad postao je najmlađim strijelcem za Hajduk u Europi, zatim i u prvenstvu, a sada će doseći najvišu odštetu u povijesti kluba. Naravno, kad i ako se i službeno sve završi.

Vaša reakcija na temu