Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr Očekuje se konačna ponuda za Palaversu, nitko ne trza na papir iz Lillea, a SPAL bi Jurića na posudbu

Očekuje se konačna ponuda za Palaversu, nitko ne trza na papir iz Lillea, a SPAL bi Jurića na posudbu

Stanje uoči finiša prijelaznog roka

Subota je dan povratka hajdukovaca s priprema iz Turske, a pred finiš prijelaznog roka svakako je najintrigantija situacija oko eventualnih transfera igrača. Trenutno je stanje sljedeće:

1. Nakon ozbiljnog interesa Manchester Cityja za Antu Palaversu i prethodnih razgovora, sada se očekuje i konačna ponuda (cca 6 milijuna eura plus bonusi), s tim da bi Ante ostao u Hajduku na posudbi. Naravno, kad i ako ta konačna ponuda dođe, sve će opet ovisiti o stavu Hajdukovih čelnika.

2. Za Domagoja Bradarića Hajduk na stolu ima službenu ponudu Lillea od 4 milijuna eura plus bonusi. 'Bijeli' i dalje odbijaju prodati lijevog bočnog, čini se da su odlučni u tom stavu

3. 'Bijeli' su također dobili ponudu za slanje Stanka Jurića u SPAL na posudbu s opcijom otkupa. Hajduk je ranije tako znao uzimati igrače, a sada im je otvorena mogućnost da postave odštetni zahtjev, pošalju ovog igrača u Italiju, pa ga eventualno transferiraju na ljeto.   

Vaša reakcija na temu