Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odbojkašice Splita osvojile zlatnu medalju na Igrama mladih Jadransko-jonske regije

Odbojkašice Splita osvojile zlatnu medalju na Igrama mladih Jadransko-jonske regije

Nogometaši Adriatica, ragbijaši Nade i odbojkašice Žnjana bili su brončani...

Prošlog vikenda u talijanskoj Anconi održane su Igre mladih Jadransko-jonske regije. Splitski sport su predstavljale četiri ekipe, mladi nogometaši Adriatica, ragbijaši Nade, klub odbojke na pijesku Žnjan, svi oni su osvojili brončane medalje, dok su najveći uspjeh polučile odbojkašice Splita, koje su osvojile prvo mjesto i zlatnu medalju na Jadransko-jonskim igrama!

Igračice prof. Marine Maleš ostvarile su sve pobjede na turniru i superiorno stigle do prvog mjesta. Nizale su mlade odbojkašice pobjede nad albanskim predstavnikom Teutom, zatim su pale i igračice crnogorskog Gimnazijalca, a u polufinalu su Splićanke bile bolje od srpskog Šabca. U finalu su naletjele na najtežeg mogućeg protivnika, domaćina, ali su u tri seta slavile rezultatom 2:1.

Zlatno odličje, pod vodstvom trenerice Marine Maleš su osvojile: Lorena Jalić, Matea Madunić, Ivana Vrtičević, Josipa Tudor, Petra Burazin, Mirna Bečić, Josipa Ujević, Luna Bečić, Mara Olujić, Ana Ćubelić i Lara Rebić.

Vaša reakcija na temu