Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr / foto: Robert Matić Kakav je status Futacsa i događa li se išta po pitanju Ercegova povratka?

Kakav je status Futacsa i događa li se išta po pitanju Ercegova povratka?

Marko bi rado otišao, ali zadnja će biti Hajdukova

Nakon što je otvorena tema eventualnog Futacseva odlaska i Ercegova povratka, evo kako stvari trenutno stoje:

FUTACS NIJE TRAŽIO RASKID NA ŠTETU HAJDUKA, ALI...: Nije točna vijest da je Marko Futacs tražio raskid ugovora na štetu Hajduka. Istina je da je Mađar preko zastupnika obavijestio nadležne u klubu o želji za odlaskom po završetku sezone, ali to nije u njegovim rukama jer ima ugovor još godinu dana. Hajduk je u Futacsa u dvije sezone uložio cca 500.000 eura na ime njegovih plaća, a Mađar je na Poljud došao nespreman, te je postupno ulazio u formu, da bi najbolje partije pružio kod Carrilla, nakon što je Hajduk pod Pušnikom već bio ispao iz Europe i Kupa, te zaostao u prvenstvu. Futacs je na kraju u prošloj sezoni bio i najbolji strijelac lige. U ovoj sezoni ga je ozljeda udaljila od terena od kolovoza 2017. do zadnjeg dana ožujka ove godine. Nakon poraza od Dinama i sramotnog incidenta u kojemu je udaren, Marko bi rado otišao, ali zadnja će biti Hajdukova.

ERCEG (I OHANDZA): Za Hajduk nikako nije dobro što gotovo svaki igrač na prvu ozbiljniju ponudu 'grebe po vratima' u želji za odlaskom. Erceg je bio ukupno najbolji/najučinkoviti Hajdukov igrač u prošloj godini, dok je zdravi Ohandza bio velika prevaga na strani 'bijelih'. Prvi je imao ugovor na duge staze, drugi do kraja ove sezone, a za obojicu je Hajduk dobio odštetu (1,8 mil. dolara - 1,2 milijuna eura).

O eventualnom povratku Ercega je za sada bespredmetno govoriti jer sve je u rukama Shabab Al Ahli Dubaija koji ga nigdje ne mora pustiti bez odštete još dvije godine. Tek kad bi mu dali slobodne papire u obzir bi došla i ta opcija.

Vaša reakcija na temu