Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODUŠEVIO PUBLIKU: Pogledajte gol škaricama bivšeg asa 1. HNL

ODUŠEVIO PUBLIKU: Pogledajte gol škaricama bivšeg asa 1. HNL

Nekad je zabijao Hajduku i Dinamu, a sad atraktivnim potezima oduševljava na trećeligškim travnjacima

Zagora je na Borovištu u devetom kolu remizirala sa Splitom rezultatom 1:1. Poveli su Splićani golom Gabrića u 64. minuti, a u posljednjim minutama Zagora je izjednačila atraktivnim golom Željka Malčića. Nekadašnji napadač Cibalije i Šibenika u 92. minuti nakon ubacivanja Slugana iz prekida škaricama je zabio iza leđa Kirevskog


Podsjetimo, Malčić je u fokus javnosti došao u sezoni 2007./2008. kada je iz petoligaša zadnjeg dana prijelaznog roka stigao u Cibaliju. Te sezone zabijao je Hajduku i Dinamu, a u 1. HNL igrao je još za Šibenik. Spomenimo i da je ovaj 37-godišnjak u Dalmaciji nastupao još za Junak i Primorac iz Biograda. 

Vaša reakcija na temu