Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk Oreščanin: Gorica je Atletico Madrid HNL-a, ali nas će se puno pitati u tom susretu!

Oreščanin: Gorica je Atletico Madrid HNL-a, ali nas će se puno pitati u tom susretu!

Stil igre Rijeke i Gorice se ne može uspoređivati

Hajdukov trener Siniša Oreščanin u uvodu se suočio s konstatacijom da su košarkaši nakon tri poraza uvjerljivo svladali Goricu...

- Nisam znao za podatak da su i oni ove sezone imali problema s košarkašima Gorice. Očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu sutra, mislim da je utakmica otvorena, sigurno i domaćin ima nekakve planove, ali nadam se da ćemo mi odgovoriti na najbolji mogući način.

Kako nakon Rijeke izbjeći euforiju?

- Imali smo dva slobodna dana za Uskrs, nadam se da su se igrači malo rekuperali i osvježili, imamo danas još jedan trening. Tjedan je bio najnormalniji, analizirali smo malo Rijeku, ali fokus smo stavili na Goricu.

Još jednom se osvrnuo na protekli susret...

- Sve se otvorilo na vrijeme i na način kako nama paše. Tijek susreta je bio takav da je Rijeka htjela igrati malo otvorenije, ali otvarala nam je prostor i 'naletjela'. No, makao bih to sa strane, sutra nas čeka drugačija utakmica, stil igre Rijeke i Gorice se ne može uspoređivati, čeka nas 'čekačica', sigurno će biti drugačije, ali ne znamo ni kako će se ta utakmica otvoriti.

Sergej Jakirović?

- Imali smo neke susrete u Drugoj ligi. Sinoć sam gledao našu splitsku utakmicu još jednom, smatram da smo danas sigurno bolja ekipa, ali meni ta utakmica uopće nije bila tako negativna, s obzirom na stanje u kakvom smo mi bili u tom trenutku. Ipak smo mi i taj susret kontrolirali.

Koga nema...

- U konkurenciji nisu Vučur, Juranović i Lopez, a danas ćemo odlučiti tko će ići na put.

Gorica najavljuje da ide po tri boda...

- Imaju puno pravo na to, imaju jako dobru sezonu, izgrađen svoj stil koji je dobro uigran i isprofiliran. Sutra će to biti sukob stilova, mi u stožeru kažemo da su oni HNL-ov Atletico Madrid, ali mislim da se jako puno pita i nas u toj utakmici. Poklušavamo biti ponizni pred taj susret, znamo kako će oni igrati, sigurno će ići na kontranapade.

Vaša reakcija na temu