Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Oreščanin: Izvući ćemo pouke

Oreščanin: Izvući ćemo pouke

Mi ćemo pokušati ispuniti ono o čemu smo govorili ranije, a to je ušuljati se u Europu

Evo kako je remi s Goricom komentirao trener Hajduka Siniša Oreščanin.

- Utakmica je bila zahtjevna s protivnikom koji se dobro pripremio dok se mi nismo adaptirali do kraja prvog poluvremena. Mislim da su u prvom dijelu uspjeli igrati bolje, ali u drugom smo mi stvorili više šansi. Zadnjih dvadeset minuta smo imali dobar pritisak gdje smo stvorili nekoliko šansi i kornera u nizu. Rezultat je mogao biti i bolji, ali bit ću pozitivan.

Realizacija je mučila igrače...

- Oni nisu izraziti gol igrači, više su krilni. Danas su igrali bolje nego u Rijeci u toj zadnjoj trećini.

Zašto Fomitschow nije igrao na lijevom beku?

- Juranović i Tudor su ovakvoj utakmici mogli igrati bolje u tranziciji nego on pa su i zato igrali od prve minute.

Komentar na igru Gorice...

- Tijekom sezone igraju na jedan način koji im prolazi. Oni su osvojili dosta bodova. Nekad je to bolje, nekad lošije. Iz grešaka koje smo radili izvući ćemo pouke.

Igra Sahitija...

- To je priča koju pričamo od početka. Lagano pomlađivanje ekipe, samo gađamo timing. Stavili smo ga u jednu dosta zahtjevnu utakmicu i dobar je odgovor dao. On može igrati sva mjesta u veznom radu. Ne bih ga dizao na pijedestal, kao nikoga, jer svaki dan je novi trening i dokazivanje.

Ekipa je u četiri utakmice primila samo jedan gol, uzeli ste 8 bodova...

- To veseli. Naravno da tu ulogu ima obrana, golman i cijela momčad, a ponajviše naš rad u fazi obrane. Bilo bi nam draže da imamo dva boda više u ove 4 utakmice. Mi ćemo pokušati ispuniti ono o čemu smo govorili ranije, a to je ušuljati se u Europu.

Vaša reakcija na temu