Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSAM NIZOZEMACA NA POLJUDU: Učlanili su se u Hajduk i idu na Sjever protiv Dinama

OSAM NIZOZEMACA NA POLJUDU: Učlanili su se u Hajduk i idu na Sjever protiv Dinama

Oni su u Splitu bili još prošle godine, ali nisu uspjeli ući na derbi

Zanimljiv je bio susret s osam Nizozemaca uoči utakmice Hajduka i Dinama. Redom su simpatizeri Ajaxa, a kupili su ulaznice za Sjever.

Kako doznajemo, oni su u Splitu bili još prošle godine i učlanili se u Hajduk, ali nisu uspjeli ući na derbi. Stadion je tada bio rasprodan i nikako nisu uspjeli doći do ulaznica.

Sada su se opet vratili, ali ovoga puta su imali kontakt u Splitu koji im je na vrijeme osigurao ulaznice. Dodajmo još da su njihova imena: Wietse de Wit, Radboud Mensonides, Lammert van der Wal, Menno Mensonides, Jeroen Pol, Rinze Smits, Etienne OosteromMichel van der Ploeg.

Vaša reakcija na temu