Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVARANJE NOVOUREĐENE BATARIJE: Trogirani feštu otvaraju protiv AS Rome, a navečer protiv Hajduka igraju pod reflektorima!

OTVARANJE NOVOUREĐENE BATARIJE: Trogirani feštu otvaraju protiv AS Rome, a navečer protiv Hajduka igraju pod reflektorima!

Sljedeće srijede će se održati promocija novopostavljene rasvjete, umjetne trave i novih tribina

U srijedu 17. travnja u Trogiru će se održati svečano otvaranje novouređenog stadiona Batarija, promocija novopostavljene rasvjete, umjetne trave i novih tribina. Nogometni klub Trogir 1912 već neko vrijeme igra na tom predivnom zdanju, a u tijeku su pripreme za središnju svečanost, pa evo i programa:

17. travnja u 16 sati: Trogir 1912 - AS Roma, 2009. godište:

Ovo je otvarajuća utakmica turnira Prvi koraci, Batarija je domaćin jednoj od skupina, a djeca slavnog talijanskog kluba će svo vrijeme boraviti u Trogiru.

- Ovo je najatraktivnija utakmica u povijesti mlađih uzrasta trogirskog nogometa. Mi puno ulažemo u omladinski pogon, te smo sretni i ponosni što se naša djeca imaju priliku ogledati s ovakvim protivnikom. Očekujemo da će se već za taj dvoboj tražiti mjesto više na tribinama - kazao nam je predsjednik Trogira Mario Juranović.

17. travnja u 17.15 sati: Trogir 1912 - Hajduk, stariji pioniri:

- Hajduk je naš najdraži gost i sretni smo što će naša djeca imati ovaj svečani, prijateljski ogled – kazao nam je prvi čovjek domaćeg kluba

17. travnja u 19 sati: Trogir 1912 – Hajduk, druga momčad:

- Mnogo je bilo prijateljskih utakmica ove dvije momčadi, ali ovaj je susret poseban jer se igra pod reflektorima i kao takav će ostati upisan u povijesti trogirskog nogometa. Hajduk će igrati s kombiniranim sastavom, obećali su nam i nekoliko prvotimaca, kako bi još više uveličali feštu. Mi igramo u 2. Županijskoj ligi, a cilj nam je u sljedećoj sezoni osvojiti prvo mjesto i plasirati se u viši rang, kako bismo na Batariji opet igrali protiv Vala, zatim Sućurana, Gomiličana... - kazao nam je predsjednik Juranović.

Bit će tu limena glazba, te još iznenađenja, a Trogirani sljedeće srijede sve prijatelje nogometa pozivaju na feštu koja označava novu eru trogirskog nogometa. Prvi korak je riješena infrastruktura, zatim ulaganje u najmlađe, a potom uskoro slijedi i povratak seniora u rang koji im po tradiciji i pripada.

Vaša reakcija na temu