Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Vijesti s Poljuda: Turci ponovno žele Nižića, a Tomasov nije u kombinacijama

Vijesti s Poljuda: Turci ponovno žele Nižića, a Tomasov nije u kombinacijama

Menalo iz Širokog Brijega se u ovom trenutku čini preskupim za Hajduk, a 'bijelima' je zanimljiv i mladi igrač Cibalije Križanović

Nakon odlaska Ante Ercega i Ivana Pešića trenutačno stanje što se Hajduka tiče je sljedeće:

1. Turski Göztepe je oživio interes za Zorana Nižića. Ljetos je gazda kluba čak došao po njega u Split, no otišao je praznih ruku. Sada je opet poručio da se otvara mogućnost transfera, ali ovoga puta to još nije konkretizirano. Što se tiče Sampdorije, nikakve ponude nema, a za sada je jedino sigurno da Nižić stavlja potpis na novi ugovor s Hajdukom.

2. Marin Tomasov u ovom trenutku nije ni u kakvim kombinacijama za povratak u Hajduk.

3. Luka Menalo je na listi igrača koji su interesantni, ali u ovom trenutku izgleda da je preskup za Hajduk, tako da trenutno njegov dolazak iz Širokog Brijega nije izvjestan, makar ovdje nećemo staviti točku jer je on 'bijelima' interesantan.

4. U điru je priča i o interesu Hajduka za braniča Slaven Belupa Nikolu Katića, ali niti to sada nije realna opcija. On je na meti bio još ljetos...

5. Mladi veznjak Cibalije Dominik Križanović također je zanimljiv Hajduku. On je 2001. godište, a već je imao minutažu za seniorsku momčad Vinkovčana. Treba još vidjeti kako će se rasplesti priča oko ovog talenta, bilo bi to ulaganje u budućnost, a ne trenutno pojačanje za prvu ekipu.

Vaša reakcija na temu