Petar Vidović: Prije 3-4 godine su nam igrači rekli da borba protiv ovakvog HNS-a nije njihova, a sinoć ih je spasio jedini koji je dignuo glas!

Petar Vidović: Prije 3-4 godine su nam igrači rekli da borba protiv ovakvog HNS-a nije njihova, a sinoć ih je spasio jedini koji je dignuo glas!

Kazali su nam da predstavljaju Hrvatsku samo na terenu, kako je to velika čast i da im to ne možemo zamjeriti

Petar Vidović, predsjednik udruge Našeg Hajduka, te bivši tajnik Torcide, na Facebook je komentirao vijest o slavlju hrvatskih igrača nakon pobjede nad Danskom uz pjesmu 'Nije u šoldima sve'.

- Prije 3-4 godina par ljudi iz Torcide ode do igrača Hrvatske i traži podršku, barem deklarativnu, u borbi protiv ovakvog HNS-a. Nadali smo se mudonjama koji će bit spremni i na jače poteze, ali ipak smo bili svjesni da ne možemo očekivati bojkot repke i slično. Njihov odgovor je bio kako to nije njihova borba i kako oni samo predstavljaju Hrvatsku na terenu, kako je to velika čast i da im to ne možemo zamjeriti. Nedugo poslije, prije EP-a, ti isti igrači zaprijetili su Savezu bojkot utakmica ukoliko im se ne poveća premija za EP. Do tad su premije u kvalifikacijama bile 70-30 u korist Saveza, a igrači su tražili 50-50. Savez je pristao na apsolutno sve ucjene igrača i igrači su nastupili na EP. Ironije radi, sinoć ih spasi jedini momak koji je dignuo glas protiv gube i uz to stalno podsjeća na prijatelja koji je izgubija život zahvaljujući toj gubi. Samo se vi nastavite rugati, ostalo ovaj narod nije ni zaslužija. Apsolutna podrška!!! Žaj mi je samo šta nisan isto odgojen - objavio je Vidović.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare