Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov povjerenik za navijače: Taj 'heroj' bježi iz Hrvatske jer ne priznaje institucije te države!

Hajdukov povjerenik za navijače: Taj 'heroj' bježi iz Hrvatske jer ne priznaje institucije te države!

Danas mi tzv. 'orjunaši' glasno kažemo da nećemo stati dok zadnjeg crva iz HNS-a ne izbacimo - poručuje Kristian Petric

Hajdukov povjerenik za navijače Kristian Petric nakon izricanja presude od 6 i pol godina zatvora Zdravku Mamiću napisao je sljedeće:

'I danas da se opet rodim ne bih mijenjao sve svoje ratove i bolesti za tvoje popljačkane pobjede i novce - kukavico. 

Već 27 godina gledamo i trpimo pljačku u Hrvatskoj, urušavanje kompletnog nogometnog sustava, 18 godina uz ogromnu podršku svih političkih nomenklatura. 

Obitelj šira, uža, pljačka, devastira i kupuje političare, državne institucije, suce u crnom, suce u kravatama, igrače koji postaju robovi, i to sve u ime hrvatstva, domoljublja, morala jer svi mi koji potječemo i živimo južnije od Sv. Roka smo orjunaši, Jugoslaveni, huligani, bez obzira sto iza sebe imamo 5 godina rata.

U cijeloj ovoj pljački ne mogu a da ne budem tužan jer pripadam toj braniteljskoj populaciji, da nikad u niti jednom istupu nisu stali na stranu navijačke populacije koja godinama upozorava na devijacije unutar HNS-a, nego još dozvoljavaju da im isti taj 'heroj' daje moralnu podršku u šatoru.

Isti taj 'heroj' bježi iz Hrvatske jer ne priznaje institucije te države, već bježi u susjednu državu gdje je također počasni građanin jednoga grada, al kad se tamo krvarilo kod njegove kuće, tamo neke 92. godine, gle čuda 'heroja' nije bilo jer je 'heroj' vodio neke druge bitke u poznatoj Hrvatskoj privatizaciji. 

Danas mi tzv. 'orjunaši' glasno kažemo da nećemo stati dok zadnjeg crva iz HNS-a ne izbacimo.

Za nas su ratovi nažalost u krvi, bolest svakodnevnica, al jasno kažemo - bit ćeš opet Hrvatska!

Vaša reakcija na temu