Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov časnik za navijače: 'Tzv. organi reda provode nered!'

Hajdukov časnik za navijače: 'Tzv. organi reda provode nered!'

Kristian Petric je komentirajući događaje u Zaprešiću rekao, među ostalim, kako se nada da su sve zapisale udruge za ljudska prava

Hajdukov časnik za navijače Kristian Petric nakon jučerašnje utakmice u Zaprešiću je objavio:


- Deset godina sam nosio ovaj znak na desnom ramenu svoje uniforme u najtežim danima naše lijepe domovine. Nosio ga ponosno, znajući što znači nama, ali i onima koji danas nisu s nama već nažalost pod zemljom.

Na današnji dan na istoj toj zemlji u Zaprešiću, blizu glavnog grada Zagreba, ne pod istim znakom jer oni ga nisu ni zaslužili, ali pod uniformom, tzv. organi reda provode nered nad navijačima koji su u začaranom krugu jer jednima ne dozvoljavaju ući u stadion s banerima koji nemaju nikakve veze ni s diskriminacijom a kamoli s mržnjom, a drugima ne dozvoljavaju izaći jer se oni tobože solidariziraju s drugim navijačima. 

Nažalost, gledajući tu sliku i pitajući odgovorne tko je zabranio banere i transparente jer mi je to u opisu radnoga mjesta, organizator prebacuje odgovornost na organe reda, a organi reda na organizatora, i igrajući tako ping pong dolazi do nervoze, a nažalost i do intervencije organa reda koji koriste suzavac, i naravno opet po leđima i glavama navijača, ali gle čuda opet na scenu nastupa čovjek koji prošle godine zabranjuje unos transparenta Torcida Mokošica (ušao je ipak).

Danas, žalosno je da osobe koriste uniformu prijeteći zaštitarima, koji su, vidjevši eskalaciju i zlonamjerno korištenje iste te uniforme, reagirali da je ovo sramotno ponašanje organa reda i u istom trenutku dolazi do mene i govori da kako me nije sramota podržavati i podilaziti huliganima jer su oni čuli kako ti isti huligani upravljaju Hajdukom. 

Nažalost, slike koje su danas viđene u Zaprešiću, koje će sutra biti u Koprivnici, preksutra opet u Zagrebu, od skidanja cipela po kiši i blatu, podizanja grudnjaka (nadam se da ovo zapisuje HHO i udruge za ljudska prava) samo učvršćuju i još više solidariziraju i povezuju jedno tkivo zvano Torcida. 

Hrvatska u srcu.

HŽV

Vaša reakcija na temu