Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte video prilog u kojem Blanka govori o vjeri: 'Obraćenje se dogodilo nakon prve ozljede, brat Marin je imao veliku ulogu'

Pogledajte video prilog u kojem Blanka govori o vjeri: 'Obraćenje se dogodilo nakon prve ozljede, brat Marin je imao veliku ulogu'

Posljednja njena izjava u Mariji Bistrici izazva je brojne komentare

Blanka Vlašić je brončanu medalju iz Rija darovala Svetištu Majke Božje Bistričke. Na Olimpijske igre je otputovala ozlijeđena.

- Pitala sam se ima li to sve uopće smisla, no nakon osvojene medalje uvidjela sam da me boljelo kako bi mi Gospodin pokazao da nešto na što sam računala ne mora biti, ako on tako odluči. Sada skačem za Gospodina. Sada skačem za Gospodina. Sve što radim prikazujem Gospodinu. Ja više nisam bitna - kazala je Blanka, dodavši da je 'križ u obliku ozljede bio znak od Boga'.

Blanka Vlašić je o svojoj vjeri progovorila u videu objavljenom na YouTubeu prošle godine. U prilogu od 8 minuta govori i njen otac Joško, a Blanka je otkrila da je veliku ulogu u njenom obraćenju imao brat Marin.

Vaša reakcija na temu