Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr POJAČAVA SE KADAR PRVE MOMČADI: Iskusni čuvar mreže na pragu povratka u Hajduk

POJAČAVA SE KADAR PRVE MOMČADI: Iskusni čuvar mreže na pragu povratka u Hajduk

On je prošao omladinski pogon 'bijelih', a za prvu momčad je branio u sezoni 2012/13

U Hajduk stiže vratar Goran Blažević. Bolje rečeno, on se vraća na Poljud, s obzirom da se radi o čuvaru mreže koji je prošao omladinski pogon 'bijelih', a branio je za prvu momčad Hajduka u sezoni 2012/13 (29 utakmica).

Blažević je do seniorske momčadi Hajduka došao preko Trogira, Zagore, Junaka i Šibenika, a nakon odlaska s Poljuda je bio član Levskog, Torpedo Moskve i Slaven Belupa.

Radi se o provjerenom i iskusnom vrataru, koji bi sa svoje 32 godine trebao pojačati konkurenciju u situaciji kada je teže ozlijeđen Tomislav Duka. Načelno je sve dogovoreno, ali točka na ovu priču će biti stavljena tek kad Hajduk to i službeno potvrdi.

Vaša reakcija na temu