Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija privela Balićeva oca nakon utakmice u Dugopolju

Policija privela Balićeva oca nakon utakmice u Dugopolju

Ivica Balić je izveden sa stadiona nakon verbalnog duela s redarom oko lopte koja je pala na tribinu

Andrija Balić jedan je od junaka Hajdukove velike pobjede, a zabio je i eurogol za vodstvo. No, otac velike nade 'bijelih' imao je neugodnost na tribinama, odakle ga je nakon utakmice izvela policija i odvela na ispitivanje.

U trenutku kada ovo pišemo on je još davao izjavu, a neslužbeno doznajemo da se sve odigralo kada je netko poslije susreta napucao s terena loptu, koja je pala točno njemu u ruke. On je kratko zadržao, nije poznato je li je želio sačuvati za uspomenu ili dati malom dječaku pored sebe, no u svakom slučaju do njega je dotrčao redar i, kako saznajemo, reagirao tako da je naljutio Ivicu Balića, nakon čega je došlo još par redara, a policija ga je potom izvela sa stadiona.

Nitko očito nije prepoznao tatu velike nade 'bijelih', koji je gledao utakmicu pun emocija, a na kraju je došlo do neželjenog ishoda, pa Ivica Balić nije mogao zapljeskati junacima pobjede nakon utakmice.

Vaša reakcija na temu