Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posavec: Nažalost, bilo je više antinogometa nego nogometa

Posavec: Nažalost, bilo je više antinogometa nego nogometa

Vjerujem da ćemo se u idućoj utakmici vratiti pobjedama

Josip Posavec ovako je prokomentirao remi s Goricom.

- Nažalost, bilo je više antinogometa nego nogometa. Mislim da je ovo danas išlo više Gorici u korist jer su težili kontri i prekidima. Mi nismo uspjeli do kraja svoju kombinatoriku izvesti. Nažalost, nismo pobijedili, ali idemo dalje. Vjerujem da ćemo se u idućoj utakmici vratiti pobjedama. 

Koliko je bilo teško igrati po ovakvom (ne)vremenu?

- Mislim da je bilo vama teško gledati, a kamoli nama igrati. Nismo mogli utjecati na vremenske prilike. Neke prilike koje smo stvorili nažalost nismo uspjeli realizirati. 

Slijede dva gostovanja?

- Vjerujemo u što bolji ishod, da na tim utakmicama možemo vratiti navijačima za danas. Iako, mislim da smo dali sve što smo mogli s obzirom na okolnosti - zaključio je Posavec.

Vaša reakcija na temu