Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr Josip Posavec: Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti

Josip Posavec: Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti

Upućena je brza, ravna lopta koja nije imala luk. Sve im se poklopilo

 Hajdukov vratar Josip Posavec nakon utakmice je kazao:

- Znali smo da će biti teško, ali nisu nam oni stvorili prevelike šanse. Zabili su prvi gol iz penala, uf, uf, bio sam baš previše blizu lopti, ali nisam ga uspio obraniti.

Potom je dodao:

- Dali smo sve od sebe i vratili se, postigli pogodak. Moj dojam je da je presudio manjak iskustva, trebali smo u završnici odigrati malo prljavije, tako da prođe vrijeme.

Upitali smo ga je li mogao bolje intervenirati kod drugog pogotka.

- Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti. Upućena je brza, ravna lopta koja nije imala luk. Sve im se poklopilo.

Na kraju je zaključio:

- Žao nam je ljudi koji su nas došli ovdje bodriti, a također i svih koji su uz nas, no, ako ćemo nastaviti ovako, mislim da možemo nešto napraviti u domaćem natjecanju, a sada smo tužni.

Vaša reakcija na temu