Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POSIPANJE PEPELOM: Huljaj je svjestan svoje pogreške i sada opet na klupu doziva Tudora

POSIPANJE PEPELOM: Huljaj je svjestan svoje pogreške i sada opet na klupu doziva Tudora

Ovo je večer u kojoj nema spavanja i već se kreće u potragu za novim rješenjem

Željko Kopić definitivno više nije trener Hajduka. Službeno se još 'bijeli' nisu očitovali o razlozima smjene, ali ovo je večer u kojoj nema spavanja i već se kreće u potragu za novim rješenjem.

Vijest je da je predsjednik Jasmin Huljaj priznao pogrešku, te pokušao Igora Tudora nagovoriti da sada pristane sjesti na klupu, no ništa više nije isto.

Razgovarali smo i s Tudorom, on se ne može načuditi što se to dogodilo preksinoć da je predsjednik Huljaj iznenada promijenio odluku. S Hajdukom je praktički sve bio dogovorio, a u međuvremenu je 'slomio' i Marija Stanića, kojega smatra poštenom i sposobnom osobom, kakva mu je u ovom trenutku potrebna za suradnika. Huljaj je bio oduševljan onim što je čuo od Tudora, a sportski direktor Saša Bjelanović napokon je odahnuo jer je i njegova želja bila da ljudi takve nogometne karizme pokušaju preporoditi momčad i preokrenuti stanje u klubu.

Takvo je stanje bilo u ponedjeljak navečer, no u utorak ujutro se Huljaj predomislio te je nazvao Tudora i rekao mu da ostaje Kopić. Tudor ni dan danas ne zna što se prelomilo preko noći, a iznenađeni su ostali i predsjednikovi suradnici u klubu. Istog poslijepodneva je uslijedio sastanak predsjednika s igračima, koji je potrajao toliko da trening nije ni održan.

No, ta je priča trajala taman jedan dan. Kopić od danas više nije trener Hajduka, ali u Tudorovim očima cijela priča više nije ista. Onaj žar s kojim je krenuo u cijelu priču oko povratka na Poljud je iščezao s predsjednikovim predomišljanjem. Tudor je večeras Huljaju rekao 'ne', ali ajmo ostaviti još gram nade da se s jutrom može dogoditi novi preokret. Ako to ne bude, sljedeća opcija je Edoardo Reja, koji je već jednom izvlačio Hajduk nakon lošeg starta.

Vaša reakcija na temu