Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Povratak Josipa Bašića: 'Iza mene je neopisivo težak period, nisam znao hoće li oporavak trajati mjesec ili godinu dana'

Povratak Josipa Bašića: 'Iza mene je neopisivo težak period, nisam znao hoće li oporavak trajati mjesec ili godinu dana'

Posljednju utakmicu je 21-godišnji Hajdukov desni bek odigrao u travnju 2016. protiv Rijeke

Josip Bašić sigurno nije slutio kako je pred njim skoro pa godinu dana pauze, kada je u 61. minuti napustio teren u jadranskom derbiju Hajduka i Rijeke u travnju prošle godine. Jučerašnji nastup za Hajduk II mu je bio prvi od tog dana.

- Dijagnoza je bila teška, baš kao i sama ozljeda. Problem je bio u zdjelici koja se i malo oštetila. Sada je ozljeda iza mene, spreman sam za nove zadatake - kazao je Bašić, pa nastavio:

- Dugo vremena je prošlo od mog posljednjeg nastupa. Nadam se da ću brzo doći u onaj stari natjecateljski ritam. Neopisivo težak je period iza mene. To je takva ozljeda da nitko ne može reći hoće li oporavak trajati mjesec dana, šest mjeseci ili godinu dana.

Pred Bašićem su sada novi izazovi i borba za mjesto u Carrillovom sastavu.

- Druga momčad će mi sigurno dobro doći da se vratim u pravu formu. Osjećam se vrlo dobro i probat ću izboriti mjesto u prvom sastavu - zaključio je Bašić.

Vaša reakcija na temu