Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr PREOKRET: Franck Ohandza potpisao s Hajdukom novi ugovor i putuje u Tursku!

PREOKRET: Franck Ohandza potpisao s Hajdukom novi ugovor i putuje u Tursku!

Kamerunac će nositi bijeli dres do lipnja 2018. godine

Franck Ohandza je potpisao s Hajdukom novi ugovor i ostaje na Poljudu do ljeta 2018. godine! Kamerunac tako putuje s momčadi u Tursku, a na koncu je ipak prihvatio sve uvjete koje su mu 'bijeli' dali u drugoj ponudi.

Kako je već i objavljivano, Ohandza bi trebao imati 10.000 eura mjesečne plaće, ali ako ispuni bonuse, odigra 25 i više utakmica, te zabije 5-6 golova, što njemu u domaćim natjecanjima ne bi trebao biti problem, može postati najplaćeniji igrač Hajduka.

Kako je došlo do preokreta? Što se Hajduka tiče, na Poljudu ni milimetar nisu odstupili od svojih uvjeta, a kad su smatrali da je prošao razuman rok do kojega se igračev zastupnik Oliver Konig trebao javiti, donijeli su odluku o premještanju Ohandza u drugu momčad.

No, uzvrtio se jučer sam Ohandza, počeo uvjeravati sve po klubu da želi ostati i da je sve odluke oko ugovora donosio njegov menadžer. Bio je to signal da Franck nema u džepu drugu ponudu, te da ne zavlači 'bijele' kako bi dobio slobodne papire.

Poklopila se i okolnost što Hajduk II starta s treninzima u ponedjeljak, pa je ostao raditi pod Joanom Carrillom. Španjolac je bio oduševljen Ohandzinim radom i zalaganjem na treninzima, a svi skupa su bili svjesni da bi im zdravi Frane Zolja mogao biti jedan od glavnih aduta za nastavak sezone, a kasnije i Europu.

Na kraju je cijela priča ipak dobila happy end, Ohandza ostaje u Hajduku i bit će velika napadačka uzdanica 'bijelih' u godini koja je tek počela.  

Vaša reakcija na temu