Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Hajduk PRESS TRENERA Željko Kopić: Vjerujem da ćemo s jasnim taktičkim planom biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu

PRESS TRENERA Željko Kopić: Vjerujem da ćemo s jasnim taktičkim planom biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu

Travnjak nije savršen, ali je još uvijek bolji od našega

Hajdukov trener Željko Kopić pred novinarima u Bukureštu je rekao:

- Svjesni smo da nas očekuje zahtjevna utakmica, rezultat je aktivan za obje ekipe. Imali smo dva zahtjevna, ali rezultatski pozitivna susreta u četvrtak i nedjelju. Imamo do sutra dovoljno vremena da se pripremimo i riješimo manje poteškoće koje smo imali. Znamo da će domaća ekipa biti agresivna i dati sve da se nametnu, ali s jasnim taktičkim planom vjerujem da ćemo biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu.

Rumunjski novinari su ga pitali je li vidio da je na Nationala Areni travnjak loš....

- Travnjak nije savršen, ali je još uvijek bolji od našega i adaptirat ćemo se.

Također ih je zanimao i status Filipa...

- Došao je ovdje s nama, a moja odluka će biti tko će početi, a tko će biti na klupi.

O šansama za prolaz je kazao:

- Šanse su 50:50, znamo da Steaua ima kvalitetu, Moramo se pripremiti za sve situacije i maksimalno biti koncentrirani svih 90 minuta. Steaua voli imati imati posjed. imaju mlade i talentirane igrače, ali i nekoliko dobrih iskusnih. No, mi smo ovdje došli napraviti rezultat i plasirati se u sljedeću rundu.

Upitan je i hoće li ostati pri tome da na krilima igraju Fomitschow i Šehić.

- S obzirom na pripreme i sve ono što smo radili, domaće utakmice smo igrali na terenu koji nije do kraja odgovarao onome što želimo igrati, pa smo neke stvari prilagodili trenutnoj situaciji. Tako smo napravili i na Rujevici. Taktički ćemo se pripremiti i vjerujem da ćemo biti maksimalno natjecateljski raspoloženi, te u konačnici, uz respekt Steaui, napraviti sve da prođemo u sljedeću rundu natjecanja.

Je li Jairo spreman?

- Minutažu raspoređujemo, on radi i individualno kako bi došao u najbolje stanje. Tu je s nama, na raspolaganju je i jedna je od opcija.

Hoće li se kod slučaja Nižića podvući crta ili se igrač može vratiti kad god tako osjeti...

- Taj dio se unutar kluba komunicira i sa sportskim direktorom i predsjednikom. Nižić je rekao da nije spreman ni za ovu utakmicu, a što će biti dalje, to ćemo vidjeti.

Uz trenera je bio i Hamza:

- Očekujem sličnu utakmicu kao u Splitu, ali smatram da smo spremni za prolaz. Mislim da su taktički obje momčadi u prvom dvoboju odigrale jako dobru utakmicu, ali šanse su i dalje podjednake, te mislim da oni nisu jači od nas.

Vaša reakcija na temu