Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREVIŠE SE PRIBLIŽIO HAJDUKU: HNS miče Gudelja!

PREVIŠE SE PRIBLIŽIO HAJDUKU: HNS miče Gudelja!

Gudelj je danas na putu za Zagreb, gdje se treba sastati s Petrom Krpanom i Marijanom Kustićem

Hrvatski nogometni savez miče Ivana Gudelja s mjesta izbornika U19 reprezentacije. Razlog nije taj što je Norveška prošla na EP kroz elitno kolo, već u HNS-u nisu zadovoljni odabirom igrača, gdje je kroz prvu rundu kvalifikacija i elitno kolo minutažu imalo čak sedam igrača dalmatinskih klubova, Palaversa, Šego, Pršir, Vušković, Kreković, Blagaić iz Hajduka, plus Bulat iz Šibenika.

Poznato je i da je ključan trenutak prodaje Palaverse u Manchester City bio njegov nastup na kvalifikacijskom turniru u Češkoj, gdje je kao kapetan odigrao sjajno, te odveo selekciju u Elitno kolo.

Već po okupljanju reprezentacije u hotelu President u Solinu, dok utakmica s Njemačkom nije ni počela, moglo se čuti da su to Gudelju zadnje utakmice, što je tada zvučalo nestvarno, ali se sada pokazuje istinitim.

Gudelj je danas na putu za Zagreb, gdje se treba sastati s Petrom Krpanom i Marijanom Kustićem, ali bit će to oproštajni razgovor jer navodno se za novog izbornika priprema Josipa Šimunića.

Vaša reakcija na temu