Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIČE SA ŠKOJA: Jelsa rukometni prvak, a Varbonj nogometni lider

PRIČE SA ŠKOJA: Jelsa rukometni prvak, a Varbonj nogometni lider

U Hvaru se igra i malonogometni turnir...

U derbiju dvije vodeće momčadi Forske lige Varbonj je kao gost u Jelsi na stadionu Pelinje bio bolji od Vrisnika i rezultatom 0:2 zasjeo na prvo mjesto tablice, s bodom prednosti nad prošlogodišnjim prvacima, Jadranom iz Starog Grada.

Jadran je na gostovanju u Hvaru u posljednjih desetak minuta odnio sva tri boda protiv Levande pobjedom od 4:3. 

Jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva, dolska Sloga, pokleknula je protiv SOŠK-a iz Svirača porazom 3:0. SOŠK je ovom pobjedom došao do visokog 3. mjesta na tablici. U derbiju začelja na igralištu u Jelsi Vatra je iznenadila Mladost, nanijevši joj visok poraz od 4:0.

Sljedeći vikend na rasporedu je 7. kolo, a sastaju se:

Mladost - SOŠK, Varbonj - Vatra, Jadran - Vrisnik, Jelsa - Levanda, (slobodna NK Sloga).

Na početku teksta spomenuli smo igralište Pelinje, a u nastavku ćemo se osvrnuti i na rezultat jelšanskih rukometaša iz dvorane na Pelinju u Jelsi, koji su nastupajući u 2. HRL-jug u posljednjem kolu jesenskog dijela gostujućom pobjedom protiv Arbanasa 29:24 osvojili naslov jesenskih prvaka.

Sportske priče sa škoja naravno da ovime ne prestaju, u Hvaru je odigrano drugo kolo malonogometnog Novogodišnjeg turnira, a evo i rezultati:

U'PEU - GALAPAGOSI 3:3

NA BOOR - BARAKA 4:2

NATOC - CASTELLO 7:0

GUBA - POLASUCA 4:1

DVD HVAR - VODENJAČA 3:2

VOLAT - GAME OVER 4:1

HONOLULU - GC 9:0


Vaša reakcija na temu