Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Priopćenje DPH Novalja: Osuđujemo napad na predsjednika Kosa jer je to napad na instituciju kluba!

Priopćenje DPH Novalja: Osuđujemo napad na predsjednika Kosa jer je to napad na instituciju kluba!

​Mišljenja smo kako se bilo kakvi problemi između Uprave i veterana Hajduka trebaju rješavati na drugačiji i civiliziraniji način

DPH Novalja je uputila pripćenje povodom verbalnog napada na 'Biloj noći'...

'Poštovani,

​Vezano uz događaj na Biloj noći (incident je preteška riječ), željeli bismo dati i svoj osvrt kao Društvo prijetelja Hajduka iz Novalje.

​Kao što i sami znate DPH Novalja organiziralo je Bilu noć Hajduka  i Veteranski turnir u subotu 4. veljače 2017. Na svečanoj večeri od 240 uzvanika posebni gosti bili su i predstavnici HNK Hajduk iz Splita na čelu s Ivanom Kosom, te predstavnici Veterana HNK Hajduk Split.

​Na početku svečane večere prilikom dodjele priznanja i pozdravnog govora Veterana HNK Hajduk Split dogodio se je jedan verbalni napad gosp. Džonija na predsjednika Hajduka gosp. Kosa.

​U razloge napada nećemo i ne želimo ulaziti, ali Društvo prijatelja Hajduka iz Novalje oštro osuđuje napad na predsjednika Hajduka Ivana Kosa jer je to napad na instituciju kluba!!!!

​U svakom slučaju, žao nam je da se od cijeloga dana koji je bio posvećen Hajduku i svim navijačima Hajduka spominje detalj od 2 minute koji više govori o osobi koja je to napravila i stavila sebe u prvi plan nego o bilo čemu drugome.

​Mišljenja smo kako se bilo kakvi problemi između Uprave i veterana Hajduka trebaju rješavati na drugačiji i civiliziraniji način, a ne na svečanostima koja se organiziraju u čast Hajduka na ponos svih navijača jer nemojmo zaboraviti, Hajduk je iznad svega i ispred svih!!!

S poštovanjem,

Predsjednik DPH Novalja Nino Čemeljić

Vaša reakcija na temu