Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prodano svih četiri tisuće pretplata koje garantiraju ulaz na europsku utakmicu u Dugopolju

Prodano svih četiri tisuće pretplata koje garantiraju ulaz na europsku utakmicu u Dugopolju

Hoće li se otvoriti još nešto mjesta, ovisit će o broju gostujućih navijača

Prodano je svih četiri tisuće pretplata koje garantiraju ulaz na utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Levskoga ili Sutjeske u Dugopolju. Vijest je potvrđena iz Odjela za članstvo, proteklih dana bili smo svjedoci ogromnog interesa za nastup Hajduka u Europi, ali zbog Ultre će na tribine moći četiri tisuće najbržih i najupornijih koji su čekali u redovima za kupiti pretplatu.

Postoji mogućnost da se još nešto ulaznica pusti u prodaju, ali to će ovisiti o broju gostujućih navijača, odnosno o tome hoće li ih uopće biti. No, za sada je prerano o tome špekulirati. Ovih četiri tisuće je sigurno da će uživo gledati prvi nastup Hajduka u Europi ove sezone.

Vaša reakcija na temu