Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Propušta li Ante Erceg utakmicu protiv Lokomotive?

Propušta li Ante Erceg utakmicu protiv Lokomotive?

Dobije li jednu utakmicu kazne, a Hajduk II bude igrao u nedjelju, Erceg neće moći nastupiti protiv 'lokosa'

Ante Erceg je isključen u 4. minuti susreta Zadra i Hajduka II, kako je naveo sudac Lukša Klaić u zapisniku 'zbog međusobnog udaranja'.

Sada se iščekuje kazna disciplinskog suca 3. HNL Jug, a ujedno se postavlja pitanje vrijedi li ta kazna i za nastup za prvu momčad u subotu protiv Lokomotive u sklopu MaxTV 1. HNL-a.

Kako doznajemo od povjerenika 3. HNL Jug Ante Plazibata, Erceg će najprije odraditi kaznu u toj ligi, a tek onda može nastupiti za momčad Marijana Pušnika.

Evo i primjera:

Dobije li Erceg jednu utakmicu kazne, a Hajduk II svoju utakmicu sljedećeg kola odigra u petak, smatrat će se da je odradio kaznu i u subotu će moći nastupiti protiv Lokomotive.

Bude li pak Hajduk II igrao u nedjelju, on neće moći nastupiti protiv 'lokosa'.

Dobije li Erceg više od jedne utakmice, sigurno ga neće biti protiv Lokomotive, a imat će pravo nastupa za Pušnikovu momčad čim odradi kaznu za drugu momčad.

Vaša reakcija na temu