Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Pušnik: Previše je egoizma u našoj igri

Pušnik: Previše je egoizma u našoj igri

Bolje da niste čuli što sam rekao igračima na poluvremenu - kazao je strateg 'bijelih'

Evo što je kazao trener Hajduka Marijan Pušnik nakon pobjede nad Solinom...

- Domaći tim je igrao dobro, agresivno i borbeno. U Kupu je uvijek najvažnija motivacija, a nakon prve tri prilike smo kažnjeni s primljenim golom. U drugom dijelu smo igrali malo bolje, imali smo i niz prilka. Zaslužno smo pobijedili, ali trebali bi još bolje i više. To ne umanjuje igru domaćina. Moramo ovo što prije zaboraviti i okrenuti se Osijeku - započeo je Pušnik.

Njegova momčad je na poluvremenu gubila sa 1:0, novinari su ga upitali što je kazao igračima na odmoru...

- Bolje da niste čuli. Nije bilo vrijeđanja, ali ako sam u prošle dvije-tri utakmice pokušavao na miran način, sad sam ih pokušao motivirati. Kup uvijek daje prednost domaćinu, a oni koje dolaze u goste nisu svjesni toga. Pa i Rijeka se muči protiv Rudeša. Mi smo tako u prednosti bili protiv Maccabija - podsjetio je strateg Hajduka.

Zašto Hajduk ne pruža dobre igre u prvim poluvremenima već nekoliko susreta zaredom?

- To sve zavisi o razmišljanju igrača. Zbog egoizma i zbog toga što hoće netko da se pokaže, imamo npr. probleme sa slobodnim udarcima. Poslije Istre su zbog toga dobili jezikovu juhu. Moramo razmišljati o tome, ako hoćemo krenuti prema naprijed. Igrači moraju komunicirati, a ne se svađati. Moraju igrati jedan za drugog, potrebna je kolektivna igra, a kod nas ima previše egoizma.

Je li vam se svidio netko od Solinjana?

- Upozorili smo i prije na neke igrače. Međutim, ne podcjenjujem nikoga, ali lakše im je bilo igrati kada su naši igrači bili tri četiri metra od njih. Domaćini su išli 100 na sat, a naši na 50-60 posto. Suosjećam s kolegom koji će sada imati problema u sljedećem dvoboju, a mi protiv Osijeka moramo biti na tih 100 posto - zaključio je Pušnik.

Vaša reakcija na temu