Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Pušnik nakon pobjede 6-0: 'Nije da smo nešto briljirali, ali nismo bili ni loši'

Pušnik nakon pobjede 6-0: 'Nije da smo nešto briljirali, ali nismo bili ni loši'

Hamza Barry pokazuje nešto više, ali to ne znači da se i ostali nisu trudili

Evo što je kazao trener Hajduka Marijan Pušnik nakon pobjede nad Jalžabetom...

- Čestitke momčadi na ozbiljnoj utakmici, svaka čast domaćinima na gostoprimstvu i borbi. Lijep doživljaj i nogomet. Razlika u kvaliteti postoji, ali Jalžabet se borio, a vratar je briljirao. Moji momci su uzeli utakmicu ozbiljno. Samo neka ovako nastave. Nije da smo nešto briljirali, ali nismo bili ni loši. Hamza Barry pokazuje nešto više, ali to ne znači da se i ostali nisu trudili. On je taj koji ima ideju i koji pokazuje da zna nogomet.

Prokomentirao je i igru nekih pojedinaca.

- Futacs je dao dva gola, ali mogao je i više, na treningu puno bolje radi i više trči. On je samo kotačić u cijelom mozaiku. Još više želim igru prema naprijed, više centaršuta i više udaraca prema golu. Toma Bašić koristi prilike koje dobiva, ali još je zelen. Ponekad griješi kao zadnji vezni igrač, ponese ga lopta, odlazi sa svoje pozicije.

U trenutku press konferencije još se nije znalo hoće li Hajduk igrati protiv Solina ili Đakova.

- Nama bi svakako bilo bolje da igramo u susjednom Solinu.

Trener Jalžabeta Damir Lacko je kazao:

- Oduprijeli smo se koliko smo mogli, kvaliteta je bila očito na strani Hajduka. Mi smo ovim napravili uspjeh i utakmica protiv Hajduka je bila nagrada. Posebne čestitke mom vrataru koji je imao izvanredan dan.

Vaša reakcija na temu