Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Radovani: Izmjena Zakona o sportu ne ide u prilog razrješavanju odnosa HNS-a i Hajduka

Radovani: Izmjena Zakona o sportu ne ide u prilog razrješavanju odnosa HNS-a i Hajduka

To ne može nikako biti dobro pripremljeno, a neće ni smanjiti tenzije

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske na kojoj je predsjednik Vinko Radovani iznio kao jedan od glavnih zadataka usklađivanje akata Saveza s važećim Zakonom. Rekao je da će se čim prije krenuti u izmjene statuta i usklađenje njegovih odredaba s pozitivnim zakonskim propisima, prije svega s izmjenama Zakona o sportu. Već, rekao je, imaju pripremljene izmjene statuta.

- Neprimjereno je da se danas u vrijeme tehničke vlade ide s izmjenama. To ne može nikako biti dobro pripremljeno - kazao je Radovani okupljenima na Izvršnom odboru.

Radovani je još istaknuo, komentirajući izmjene, da to ne ide ni u prilog razrješavanju odnosa HNS-a i Hajduka, te da se tenzije sigurno neće smanjiti na takav način.

Također je Komisija za materijalno i novčano poslovanje detektirala stanje i sve što događalo proteklih godina, te je ustanovljen velik dug članica Saveza u iznosu od čak 1,3 milijuna kuna.

Treće što je važno spomenuti jest da je predsjednik Komisije sudaca Petar Gabrilo iznio prijedlog njenih članova, gdje je došlo do velikih podjela. Rasprava je potrajala čak dva sata, a prekinuo ju je Radovani,  te se očekuje njen nastavak.

Vaša reakcija na temu