Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka RAJKO VIDOVIĆ: Hajduk ima strašnu momčad, žao mi je što nisu u igri za naslov do samog kraja!

RAJKO VIDOVIĆ: Hajduk ima strašnu momčad, žao mi je što nisu u igri za naslov do samog kraja!

Mišljenje trenera Gorice

Gorica je na Poljudu doživjela peti poraz u posljednjih šest utakmica.

- Dobro smo ušli u utakmicu, nismo dozvolili previše Hajduku. Zabili smo preko Rukavine, a onda smo dozvolili Hajduku da se vrati u utakmicu. Hajduk je zasluženo pobijedio - rekao je trener Gorice Rajko Vidović, a potom dodao:

- Puno mi je lakše bilo kao igrač, znao sam i pobijediti na Poljudu.  Ovo je prvi put da kao trener vodim utakmicu na Poljudu. Ovo je atomski Hajduk. Šteta što se nisu do kraja borili za prvaka.

Gdje je po vama bio problem?

- Teško mi je komentirati sa strane. Radi se o fantastičnoj ekipi. Možda se prerano počela slaviti titula, a izgubio se fokus s terena. Žao mi je da Hajduk nije ostao u igri do kraja. Strašna momčad, Perišić, Brekalo, Uremović, Krovinović...

Jeste li hajdukovac?

- Sad sam u Gorici, a navijam za sve hrvatske klubove - zaključio je Vidović. 

Vaša reakcija na temu