Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Repriza prošle godine: Stožer nije dočekao kalendar...

Repriza prošle godine: Stožer nije dočekao kalendar...

Vodstva kluba nema na slici zato što se fotografije rade ranije kako bi se stigle pripremiti za tisak

Prilikom prezentacije novog Hajdukova kalendara za 2018. godinu jedan je posjetitelj u Tommyjevu dućanu primijetio:

- Nema Kosa na slici...

No, ne treba to povezivati s trenutnim okolnostima, zapravo se ponovila priča od prošle godine... U čemu je štos?

Fotografije za kalendar rade se ranije kako bi se stigle pripremiti za tisak. Na onoj glavnoj momčadskoj je trebalo biti cijelo vodstvo te stručni stožer s Joanom Carrillom, ali trener je smijenjen nakon Rudeša pa je bilo logično da ga nema na fotografiji. Tako je ispala i ta slika kompletnog vodstva, a izašli su samo igrači.

Slično se dogodilo i lani, kada je Marijan Pušnik s pomoćnicima pozirao na Pjaci, ali je nakon toga smijenjen, tako da ni on nije dočekao tiskanje kalendara, a fotografija nije objavljena jer nije bilo smisla da se pojavi u godini u kojoj više nije trener.

Inače, nekada je bilo i dodavanja igrača Photoshopom, a pamti se i kalendar na kojemu su brisane zvijezde s dresova...

Vaša reakcija na temu