Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Riječani za sada šute: Kek na današnjoj presici nije htio o suđenju u Vinkovcima

Riječani za sada šute: Kek na današnjoj presici nije htio o suđenju u Vinkovcima

Ako želiš biti najbolji, možaš se izdići iznad svega - kazao je trener Rijeke

U Rijeci za sada nitko ne komentira darovani jedanaesterac Dinamu na utakmici protiv Cbalije. Jutros je trener Matjaž Kek imao press-konferenciju uoči Kupa protiv Osijeka, gdje je tek neodređeno kazao:

- Brigajmo se za sebe, gledajmo sebe, veseli me što smo dali gol iz drugog plana. Ne dozvoljavam komentiranje i ne smijemo se uvući u situaciju da se brinemo o drugim stvarima. Znam da će biti pisanja, ali ajmo se skoncentrirati na sebe jer imamo još stvari na kojima moramo raditi.

Još je kazao:

- Sad smo u mom ritmu, to je sad ono za što se živi. Privilegij nam je da dovučemo 1000 naših navijača u Zaprešić, da ljudima damo pozitivu. Tek je počelo i ako želiš biti najbolji, moramo se izdići iznad svega. Kontrolirane emocije ti mogu donijeti puno dobroga, a nekontrolirane samo naštetiti.

Prije presice je gostovao na Radio Rijeci gdje je kazao:

- Pratio sam noćas Oscara, nisam mogao spavati i baš je interesantno bilo, od Justin Timberlekea do pogreške u kovertama.

Voditelj je potom pitao: 'Kad ste već gledali, je li istina da niti jedan Alžirac nije dobio nagradu za specijalne efekte iz filma 'Vinkovački horor'?

- Nemojte mene. Nisam pogledao situaciju ni utakmicu iz Vinkovaca, nisam ni našu pogledao - kazao je Kek.

Dalje je nastavljen razgovor isključivo o susretu Inter - Rijeka (1:2).. 

Vaša reakcija na temu