Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RK Petason Vranjic organizira humanitarnu akciju za Mateu Lončar

RK Petason Vranjic organizira humanitarnu akciju za Mateu Lončar

Pozivamo sve drage prijatelje i sve ljude dobre volje da se pridruže akciji svojim novčanim prilogom - poručili su iz kluba

RK Petason Vranjic organizira humanitarnu akciju za svoju igračicu Mateu Lončar koja je prije četiri godine teško nastradala od strujnog udara i to u vremenu do 17. siječnja. Prikupljat će se novčana sredstva pod nazivom 'Božić za Mateu', za liječenje i rehabilitaciju.

- Nakon dugotrajnog liječenja i rehabilitacije Mateino stanje je i dalje teško te zahtjeva cjelodnevnu brigu roditelja i stručnih osoba i daljnju rehabilitaciju i liječenje, posebnu prehranu, rekvizite za vježbanje... Obitelj Lončar u ovoj teškoj životnoj situaciji nije u mogućnosti financijski pokriti sve ove troškove - poručili su iz kluba i dodali:

- Pozivamo sve drage prijatelje i sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji te da svojim novčanim prilogom u ovo vrijeme darivanja našoj Matei svjetlost Božića bude još ljepša i radosnija - poručili su iz kluba.

Svoj novčani prilog možete uplatiti na poseban račun koji je klub otvorio u svrhu ove humanitarne akcije u Splitskoj banci broj:

HR10 23300031571719429

Vaša reakcija na temu