Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Roko Ukić: Iskoristite povijesnu priliku, donirajte!

Roko Ukić: Iskoristite povijesnu priliku, donirajte!

Iz Udruge saznajemo kako je dobar odaziv i na mogućnost rezervacije imena i prezimena na dresu

Nakon podrške legendarnog Dina Rađe, danas je svoju podršku projektu članova Hajduka dao i naš košarkaški reprezentativac Roko Ukić. Roko je iz Grčke poslao foto podrške uz službeni hashtag projekta #jesmo!

Iz Udruge poručuju kako im je iznimno drago što projekt prepoznaje sve više sportaša, ali i ostalih javnih osoba. U narednim danima svoju podršku su najavila brojna poznata lica… 

Iz Udruge saznajemo kako je dobar odaziv i na mogućnost rezervacije imena i prezimena na dresu. Svi koji danas ne mogu, ali planiraju donirati do 20.11., mogu poslati svoje kontakt podatke (ime i prezime i br. mobitela) na mail jesmo@nashajduk.hr . 

Vaša reakcija na temu