Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cristiano Ronaldo s djevojkom ručao u konobi bivšeg igrača Hajduka i RNK Splita

Cristiano Ronaldo s djevojkom ručao u konobi bivšeg igrača Hajduka i RNK Splita

Jeli su ribu, rižot od jastoga i na kraju desert

Igrač Juventusa Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez na uskršnji ručak su otišli u konobu 'Dubrovnik' na otoku Lopudu.

Kako doznajemo, jeli su ribu, rižot od jastoga i na kraju desert. Na kraju je napravljen i zajednički snimak s vlasnikom i osobljem restorana, a fotografirala je Ronaldova djevojka.

Vlasnik popularne konobe Dubrovnik je Ivo Glumac, otac nekadašnjeg igrača Hajduka Tomislava Glumca, koji je svojedobno zamijenjen s Goranom Milovićem iz RNK Splita. Glumac je u crvenom dresu igrao jako dobro, te bio jedan od najzaslužnijih za plasman kluba u kvalifikacije Europske lige, gdje su u play-offu ispali od Torina. Glumac je potom napravio transfer u turski Balikesirspor, čiji je član i danas.

Konoba 'Dubrovnik' je nadaleko poznata, pa ne čudi što je i Ronaldo odlučio na Uskrs baš tu ručati... Zadnji nogometaši koji su je posjetili prije njega bili su Edin Džeko, Mathieu Flamini i kapetan rumunjske reprezentacije Vlad Chiriches.

Vaša reakcija na temu