Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Rrahmani potpisuje za Dinamo, Splitu 1,6 milijuna eura

Rrahmani potpisuje za Dinamo, Splitu 1,6 milijuna eura

Splitov stoper navodno bi sutra trebao potpisati ugovor za momčad iz Maksimira

Amir Rrahmani prelazi u Dinamo. Stoper RNK Splita navodno bi trebao potpisati ugovor s momčadi iz Maksimira, a klub iz Parka mladeži će zaraditi 1,6 milijuna eura.

Albanski reprezentativac je u redove Splita došao prije godinu dana, a sutra putuje u Zagreb. Još nije poznato hoće li ostati u Dinamu ili će se priključiti Majstoroviću u Lokomotivi.

Podsjetimo, na relaciji Split - Dinamo, najunosniji je bio transfer Marka Roga. Njega je Dinamo platio 4 milijuna eura + PDV. Rrahmani je sa 1,6 milijuna drugi po vrijednosti, dok je za Majstorovića 'crvenima' isplaćeno 600.000 eura, a igrač je proslijeđen Lokomotivi.

Vratar Danijel Zagorac ne spada u ovu priču. Njemu je sa Splitom istekao ugovor, pa je potpisao kao slobodan igrač i danas brani za Lokomotivu. 

Vaša reakcija na temu