Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Fenjeraš nadoknadio tri pogotka zaostatka i zadao Lokomotivi težak udarac u borbi za Europu

Fenjeraš nadoknadio tri pogotka zaostatka i zadao Lokomotivi težak udarac u borbi za Europu

Luda utakmica na Rudešu

U pretposljednjem kolu SuperSport HNL-a Rudeš je na domaćem terenu remizirao s Lokomotivom 3:3.

Gosti su žustro krenuli od prvog sučevog zvižduka, a prvi pogodak postigli su već u trećoj minuti. Strijelac je bio Duje Čop.

Nedugo zatim, momčad s Kajzerice povećala je svoju prednost. Čop je ovoga puta bio u ulozi asistenta, a strijelac je bio kapetan Mateo Marić

U posljednjoj minuti prvog dijela Čop je ponovno poentirao. Iskusnoj devetki ‘lokosa’ to je 11. pogodak ove sezone, a mrežu je više od njega tresao jedino Ramon Mierez (17). 

Rudeš se u drugom poluvremenu razbudio. Prvo su u 50. minuti preko Duje Korača smanjili zaostatak, pa je Matej Marković obranio udarac Duje Čopa s bijele točke, da bi u na samom kraju susreta Tomislav Mrčela i Vanja Sare poentirali za izjednačenje. 

Lokomotiva je tako prosula prednost od tri pogotka i doživjela težak udarac u borbi za četvrto mjesto. Imaju jednak broj bodova kao i Osijek, ali Slavonci imaju utakmicu manje. Momčad Silvija Čabraje u posljednjem kolu dočekuje Hajduk.

Rudeš je danas stigao do svojeg osmog ovosezonskog boda. U posljednjem kolu igraju s Dinamom na Maksimiru. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu