Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S Igorom Tudorom je u Hajduk trebao doći Mario Stanić

S Igorom Tudorom je u Hajduk trebao doći Mario Stanić

Jedina je dilema bila hoće li se ići u ozbiljnije promjene s Tudorom ili će se ostaviti sve po starome, a to znači da ostaje Kopić

Hajdukov predsjednik Jasmin Huljaj jučer je odlučio ostaviti Željka Kopića na klupi Hajduka, no cijela ta priča ipak zaslužuje još poneku rečenicu dodatka jer predsjednik je prethodno razmatrao nova rješenja, razgovarao s Igorom Tudorom, te se na kraju ipak predomislio i odlučio ostaviti starog trenera.

Huljaj se našao pred teškom odlukom. Tudor ima jaku nogometnu karizmu, a sada već i bogato iskustvo rada u inozemnim klubovima. Prijedlog je bio da s njim u klub kao koordinator struke uđe Mario Stanić (ne Pletikosa i Osibov). Ali to bi definitivno značilo da bi cijela struka prešla u ruke njima, njihovim pomoćnicima i suradnicima.

U međuvremenu su se aktivirali i zagovornici Siniše Oreščanina, no on nije bio u predsjednikovim planovima. Jedina je dilema bila hoće li se ići u ozbiljnije promjene s Tudorom ili će se ostaviti sve po starome, a to znači da ostaje Kopić.

To se na kraju i dogodilo. Predsjednik je došao pred igrače i rekao im da stoji uz Kopića, te se nada da će zajedničkim snagama izvući klub s osmog mjesta na tablici. Sljedeći ispit im je posljednjeplasirani Rudeš, idealna prilika da ostvare prvu prvenstvenu pobjedu.

Vaša reakcija na temu