Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka S Poljuda u Ukrajinu: Lorenco Šimić otišao u Goverlu!

S Poljuda u Ukrajinu: Lorenco Šimić otišao u Goverlu!

Talentirani stoper će do ljeta biti na posudbi u redovima ukrajinskog prvoligaša

Lorenco Šimić će na proljeće igrati za ukrajinskog prvoligaša Goverlu. Talentirani stoper jesenas je igrao za Hajduk II i nije bio u planu da mu se odmah pruži šansa u prvoj momčadi 'bijelih', već mu je nuđena posudba u Zadar.

No, on je imao veće ambicije, pa je jedan dio priprema trenirao u Turskoj upravo s ovim ukrajinskim prvoligašem, gdje je ostavio vrlo dobar dojam, pa mu je ostalo tek da sredi papire i opet se vrati u Goverlu. Šimić se priključuje momčadi koja trenutno zauzima 12. mjesto u prvenstvu Ukrajine, a, kako sada stvari stoje, tamo će ostati na posudbi do ljeta.

Prvenstvo Ukrajine nastavlja se 28. veljače, kada Goverla dočekuje Metalurg Zaporožje..   

Vaša reakcija na temu