Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić SAD ILI NIKAD Ante Grgurević: Imamo 0-3 s Goricom ove sezone, to nam je još veći izazov

SAD ILI NIKAD Ante Grgurević: Imamo 0-3 s Goricom ove sezone, to nam je još veći izazov

Proučili smo ih prije i sada, ali to treba pokazati na terenu

Završen je regularni dio sezone u hrvatskoj košarkaškoj ligi. Split sutra na Gripama (19 sati) dočekuje Goricu u prvom susretu četvrtfinala. Protivnik je to koji je 'žutima' ove sezone nanio dosta boli.

- Imamo 0-3 s Goricom ove sezone, to nam je još veći izazov. Momčad je to koja zna igrati košarku, odlično čitaju igru, gotovo svi igrači imaju šut za tri poena. Treba pronaći put do pobjede - rekao je trener Splita Ante Grgurević, a potom dodao:

- Proučili smo ih prije i sada, ali to treba pokazati na terenu. 

Josip Sesar radi jako dobar posao?

- Dosta dugo radi s njima, ekipa ima glavu i rep. Imaju puno veći kvalitet nego što je pokazao plasman na ljestvici. To kažem uz veliko poštovanje jer smo triput poraženi.

Split je spojio tri pobjede na kraju regularnog dijela sezone...

- Nastojao sam od prvog dana igračima prenijeti način razmišljanja. Imali smo seriju od tri poraza, ali nisam dozvolio da igrači spuste glave. Sada nakon tri pobjede sigurno je lakše igrati.

Koji je cilj uoči doigravanja?

- Moja želja i cilj je utakmica sutra. Jedna momčad je živi organizam koji se mijenja na dnevnoj bazi.

Je li Cedevita nedodirljiva?

- Doigravanje je zanimljivo. U više utakmica teško će biti ikome parirati Cedeviti. Kada je Kup onda gađaš jednu utakmicu, ali u ovolikom broju to je teško. Volio bih da ljudi dođu i vide dobru košarku - zaključio je Grgurević.

Vaša reakcija na temu