Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Robert Matić i Miro Gabela / HNK Hajduk Said: Soudani nije Bog, a mi idemo u Maksimir pobijediti, nećemo se braniti

Said: Soudani nije Bog, a mi idemo u Maksimir pobijediti, nećemo se braniti

Moramo biti hrabri, te, kako god se utakmica odvijala, ostati koncentrirani

Ahmed Said Said otključao bravu u Vinkovcima, a jutros je s Rive poručio:

- Ovo je za sve nas i klub vrlo važna utakmica. Prošle sezone smo pobijedili u Maksimiru, znam kakav je osjećaj kad dobiješ, ali i kad izgubiš. Moramo biti hrabri, te, kako god se utakmica odvijala, ostati koncentrirani i pokušati pobijediti.

Istaknuo je što je prednost 'bijelih'...

- U dobroj smo formi, u dobrom nizu, želimo tako i nastaviti.

Ohandza je najčešća tema ovih dana, oni su trenutno prvi napadački tandem...

- Franck je odličan, sjajan za ekipu. Zabija, ali nije samo on u odličnoj formi, tu je i Mijo, te svi ostali igrači. Samo svi skupa možemo do uspjeha.

Uslijedilo je pitanje je li ovo ključna utakmica za kakvu-takvu nadu u naslov.

- Možda bi se moglo tako reći. No, ne želim na nas svaljivati tu vrstu pritiska jer čak i ako pobijedimo, devet bodova je velika razlika. No, u tom slučaju ćemo iz utakmice u utakmicu davati sve od sebe i pratiti njihove rezultate, a čeka nas i izravni dvoboj na Poljudu.

Da može birati, bi li radije slavio u nedjelju ili u Kupu protiv Lokomotive?

- Plasman u finale Kupa je ipak prioritet jer direktno vodi ka trofeju. Derbi s Dinamom je također jako, jako važna utakmica, no igranje finala za trofej bi po meni svakako bilo jako značajno.

U prvenstvu je postigao osam golova, mogao bi postati barem najbolji klupski strijelac...

- Nije to nešto zbog čega ne mogu spabati. Volio bih biti najbolji strijelac, ali u ovom trenutku moramo momčad pretpostaviti osobnim ambicijama.

O Dinamu nije dužio...

- Kupili su Gavranovića, jako dobrog strijelca. Imaju dobre igrače u sredini, ali ima ih i Hajduk, Idemo tamo pobijediti, a ne se braniti.

Soudani je u najavi utakmice kazao: 'Pobijedit ćemo sa 3:0'...

- Soudani nije Bog, vidjet ćemo sve na terenu. Pokušat ćemo pobijediti. Ne mogu reći da ćemo dobiti jer to ne znam, ali siguran sam da ćemo dati i više od sto posto za pobjedu.

Vaša reakcija na temu