Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sivvaspor i Torino u utrci za Caktaša, Rubin najavio pravnu borbu za igrača

Sivvaspor i Torino u utrci za Caktaša, Rubin najavio pravnu borbu za igrača

Bivši veznjak Hajduka je na meti mnogih klubova

Turski Sivasspor i talijanski Torino su najuporniji u pokušaju dovođenja Mije Caktaša, koji je odnedavno slobodan igrač i može potražiti novi klub bez odštete.

No, Rubin Kazan je najavio pravnu borbu za igrača koji je napustio pripreme u Dubaiju, Nogometplus prenosi izjavu njihova generalnog direktora Rustama Sayakhova, gdje kaže da su uzrok raskidu kašnjenja u isplati plaća, te dodaje:

- Određena dugovanja prema njemu postoje, ali ona nisu dovoljno velika da bi imao pravo na jednostrani raskid ugovora. Caktaš usprkos tome nije promijenio svoju odluku i ustrajan je da dobije jednostrani raskid. Sad problem prelazi kod pravnika, a mi ćemo braniti interese kluba u ovom slučaju.

No, bez obzira na njegov stav, Caktaš sada ima slobodne papire, o čemu smo već izvijestili, a u narednom periodu će se vidjeti gdje će nastaviti karijeru...

Vaša reakcija na temu