Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SJAJAN POTEZ Mario Branco je stavio točku na ovu priču, Radošević će opet nositi broj 14

SJAJAN POTEZ Mario Branco je stavio točku na ovu priču, Radošević će opet nositi broj 14

Vijest će biti službena tek kad je Hajduk objavi

Tek utakmica finala Kupa između Red Bull Sazburga i Rapida još dijeli Josipa Radoševića od Hajdukova dresa. Mario Branco je bio brz i efikasan. Nakon što je dugo u miru pripremao teren za ovo pojačanje, na kraju je sve i dogovorio, te su na Poljudu već pripremili broj dres s brojem 14, istim onim kojega je Radošević nosio i u vrijeme dok je već igrao u Hajduku.

Vijest će, naravno, biti službena tek kad je Hajduk objavi, ali već sada možemo kazati da je sportski direktor 'bijelih' povukao sjajan potez, te dodati kako se ovim Hajduk ne odriče Savvasa, igrača kojega Joan Carrillo želi imati u momčadi.

Kod Radoševića je zanimljivo spomenuti i to da kada biste negdje sreli Marina Brbića i upitali ga koja su dva transfera u kritičnim danima bila ključna za Hajduk, sigurna oklada je da bi odgovorio Josipov u Napoli i Pašalićev u Chelsea. Svi su oni premladi odlazili, ali ako je Radošević s inozemnim iskustvom još bolji igrač nego u vrijeme utakmica protiv Intera (ne iz Zaprešića, nego Milana), onda je to uistinu Brancov bingo za sljedeću sezonu, veliko pojačanje na pravoj poziciji.

Vaša reakcija na temu