Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Slavia je pripreme započela još u prvom tjednu lipnja, pročitajte koje su igrače doveli, a tko im je otišao

Slavia je pripreme započela još u prvom tjednu lipnja, pročitajte koje su igrače doveli, a tko im je otišao

Bugarsko prvenstvo starta ovog vikenda

Slavia iz Sofije pripreme je započela još prvog tjedna lipnja. Odigrali su ukupno četiri prijateljska ogleda, zabilježili su pobjedu, poraz i dva remija. Službeni početak sezone imali su 5. srpnja kada su u Staroj Zagori poraženi u susretu bugarskog superkupa od Ludogoreca (1:0). U odnosu na prošlu sezonu nije bilo prevelikih promjena u momčadi. Stefan Velev (35 nastupa prošle sezone) otišao je u rumunjski Sepsi, ofenzivni veznjak Ivan Minčev (prošle sezone osam golova i šest asistencija) otišao je u Beroe, napadač Milev (prošle sezone 15 nastupa) potpisao je za Vitošu, dok je Kostadin Velkov (prošle sezone 24 nastupa) otišao u njemački Chemnitzer. Svi navedeni igrači klub su napustili kao slobodni igrači. 

Što se dolazaka tiče stigla su četvorica novih igrača. Aleksandar Stanisavljević, srpski stoper stigao je iz druge momčadi moskovskog CSKA. On je u jučerašnjem ogledu s Ilvesom bio na klupi. 

Ofenzivni veznjak Dimitar Velkovski lani je igrao za Lokomotiv Plovdiv, a u Slaviju je stigao kao slobodan igrač. On je jučer odigrao svih 90 minuta. 

Igrao je jučer i veznjak Milen Gamakov koji je prošle sezone igrao u poljskom drugoligašu Stomilu. Četvrti pristigli igrač je srpski stoper Nemanja Ivanov koji je bio slobodan od siječnja ove godine kada je napustio litvanski Atlantas. On nije jučer bio među 18 igrača.

Bugarsko prvenstvo starta ovog vikenda. Slavia će prije dolaska u Split igrati u nedjelju u 17.30 sati. Protivnik na startu prvenstva im je Beroe.

Više o Hajdukovu protivniku pročitajte na sljedećem linku: 

PRIČA O SLAVIJI: Europu nisu igrali 22 godine, a sada su je izborili osvojivši Kup pred 32.000 gledatelja na stadionu Levskog 

Vaša reakcija na temu