Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SLUŽBENI HAJDUK: Protivimo se izgradnji nacionalnog stadiona

SLUŽBENI HAJDUK: Protivimo se izgradnji nacionalnog stadiona

Predstavnici HNK Hajduk na Skupštini HNS-a su sudjelovali kao pasivni promatrači

Sportski direktor Saša Bjelanović i voditelj Akademije Krešimir Gojun prisustvovali su Skupštini HNS-a budući da je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić bio spriječen u tome zbog drugih poslovnih obaveza.

Predstavnici HNK Hajduk na Skupštini su sudjelovali kao pasivni promatrači. Inače, stav Kluba je bio protivan prezentiranom financijskom izvješću te izmjenama statuta HNS-a.

- Hajduk se protivi gradnji nacionalnog stadiona, smatramo da u ovom trenutku nismo dovoljno bogata država investicije takve vrste. Naš stav je da je bolje ulagati u kampove i lokalnu infrastrukturu, jer u prošlosti je bilo mnogo promašenih investicija, a zna se tko na kraju sve to plaća - poručili su iz Hajduka.

Vaša reakcija na temu