Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SMJENA NA KLUPI U BAŠIĆEVU KLUBU: Igrači su jutros odbili trenirati u znak potpore bivšem treneru

SMJENA NA KLUPI U BAŠIĆEVU KLUBU: Igrači su jutros odbili trenirati u znak potpore bivšem treneru

Urugvajac je kritizirao način na koji je poslovao klub u ljetnom prijelaznom roku

Gustavo Poyet više nije trener Bordeauxa. Odlučila je tako uprava 'žirondinaca', a povod tome je bila kritika Poyeta na sinoćnjoj konferenciji nakon susreta sa ukrajinskim Iljičivcem. Bordeuax je prošao dalje, no očito je da su problemi dublji.

Urugvajac je kritizirao način na koji je poslovao klub u ljetnom prijelaznom roku, izrazio je nezadovoljstvo ulaznim transferima. Igrači su pak jutros odbili trenirati u znak potpore bivšem treneru, a odnedavno je član Bordeauxa i Toma Bašić.

Upravo je Poyet bio jedan od glavnih zagovornika njegovog dolaska, pitanje je hoće li ova situacija promijeniti status bivšeg veznjaka Hajduka.

Vaša reakcija na temu