Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Solin uvjerljiv protiv Zadra u prvoj pripremnoj utakmici

Solin uvjerljiv protiv Zadra u prvoj pripremnoj utakmici

Strijelci su bili Perković, Kapetanović i Ribičić

Solin je pogocima Perkovića u 10. minuti te Kapetanovića u 60. i Ribičića u 90. minuti pobijedio momčad Zadra sa 3:0 u prvoj pripremnoj nutakmici.

Za ovu utakmicu Mirko Labrović koristio je trideset i jednog igrača,koji su u tri sastava dobili po pola sata, među njima su i igrači na probi, koji su prošli selekciju te nastavili trenirati s prvom momčadi, a nekolicina će ih otpasti.

Solin - Zadar 3:0 (1:0)

Solin: Prva postava: Čagalj, Mrković, Farić, Gruica, Taraš, D. Ninčević, Svalina, Cicijelj, Luetić, I. Perković, Pavlinović

Druga postava - Višić, Fadić, I. Žižić, Tomić, Zlatar, Zeljković, Zoungrana, Kapetanović, Bubnjar, Cikojević, Ivanović.

Treća postava - Jelić, Pleština, I. Žižić, Čavar, A. Ninčević, Zoungrana, Barišić, Leko, Kovačević, Ribičić, Živanjić. Trener - Mirko Labrović.

Zadar: Gluić, Tokić, Gagula, Torbarina, Zubčić, Anić, Jurjević, Smolković, L. Bralić, Colić, B. Bralić.

Još su igrali - K. Jurjević, Pranić, Ninčević, Žuža, Lerga. Trener - Leopold Burčul.

Solin sljedeću pripremnu utakmicu igra 19. srpnja u Šibeniku.

Vaša reakcija na temu