Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sopić: Vjerojatno bi pola medija u Hrvatskoj bili sretni da Dinamo bude prvi, ali vidimo se u nedjelju u 19.30 na Rujevici!

Sopić: Vjerojatno bi pola medija u Hrvatskoj bili sretni da Dinamo bude prvi, ali vidimo se u nedjelju u 19.30 na Rujevici!

'Ništa nije izgubljeno, imamo sve u svojim rukama'

Trener Rijeke Željko Sopić nakon poraza od Lokomotive je rekao:

- Čestitam Lokomotivi na pobjedi, mi moramo zajedno staviti glave. Očekuje nas bitna utakmica protiv Dinama, ništa se bitno nije dogodilo, naravno da bi bilo bolje da smo pobijedili ili uzeli bod, imamo sve u svojim rukama, dat ćemo sve da pobijedimo Dinamo na Rujevici.

Što je pošlo po zlu?

- Nama su prekidi bili najveći forte, a primili smo gole iz prekida. Loše smo odreagirali, možda je bilo i malo sreće, ali nema sreće u nogometu. Nemam što prigovoriti igračima, igraju vrhunsku sezonu, nogomet su usponi i padovi, idemo dalje.

- Prvo poluvrijeme smo previše tražili zadnji pas, bili smo malo brzopšleti. Ne mogu se oteti dojmu da smo gubili 2:0 iz tri prekida. To se ne bi smjelo dogoditi. Ljudi se bore za sebe, svaka im čast, nema tu nikakvih problema.

Kako sad podići momčad?

- Mi ćemo napraviti sve da podignemo momčad i pobijedimo Dinamo. Ništa nije izgubljeno, imamo sve u svojim rukama, nedjelja 19.30 na Rujevici pa tko će koga. Vjerojatno bi pola medija i svi u Hrvatskoj bili sretni jer vjerojatno Dinamo lakše uđe u Ligu prvaka pa će netko lakše imati novce, simo, tamo... Nedjelja, 19.30, Rujevica i to je to! 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu